Bio

See English below.

Ik ben graag bij de zee. Zodra ik haar geur oppik of het geluid van golven hoor, kom ik tot rust. Alle spanning vloeit uit me weg. Ze haalt het beste in mij naar boven. Het werkt beter dan welk medicijn ook. Met haar aan mijn zijde kan ik stormen trotseren en toch kalm blijven. Het constante rijzen en dalen van het water helpt me in en uit te ademen. Ik geniet van haar ongetemde kracht en pracht, of serene rust op een windstille dag. Allemaal redenen waarom ik graag in m’n eentje langs de zee loop. Met haar laat ik me graag meevoeren op een stroom van gedachten over het leven, God, mezelf en de wereld waarin ik leef.

Mijn naam is Annemarie, vijftiger, gelukkig getrouwd en trotse moeder van drie zonen!

That’s me: I’m thriving on salt 😉

I love to be at sea or the seaside. As soon as I pick up the smell and sounds of the sea, I feel calm and all tensions I may have flow away. The sea brings out the best in me. She’s the best medicine for me when I’m feeling down or stressed. If the sea is by my side I can brave any storms and still be calm. The constant ebb and flow of the sea helps me breathe in and out naturally. I admire her untamed power and splendour, or her calm serenity on a windless day. These are all reasons why I love to walk along the sea on my own. And I let myself get carried away in a flowing stream of thoughts about life, God, myself and the world I live in.

My name is Annemarie, I’m fifty-ish, happily married and proud mum of three sons!

If you like to get in touch with me, please send an e-mail to: [email protected]