Zee Inzicht


coaching en vertrouwenswerk

Tarieven

Buiten Den Haag reken ik 0,19 euro per kilometer.

Coaching en begeleiding

Coaching en begeleiding wordt gerekend per anderhalf uur, de eerste kennismaking verloopt telefonisch en is gratis.  Een keer koffie drinken en sparren over ideeën kan ook, laat me weten waar je behoefte aan hebt. Neem contact op voor een indicatie van de kosten en duur van de begeleiding.

Coaching indicatie is 125,- euro per sessie ex 21% BTW

Tarieven voor groepen en bedrijven op aanvraag.

Cadeaubon invulling op aanvraag.

Vertrouwenswerk
Tarieven op aanvraag.

Invulling voor vertrouwenswerk is altijd maatwerk in overleg met de opdrachtgeer.


Zee Inzicht is voor coaching en begeleiding NOBCO geacrediteerd en aangesloten bij het KREAC kwaliteitsregister en klachtenprocedure. De KREAC leveringsvoorwaarden zijn van toepassing voor alle Zee Inzicht activiteiten.

Zee Inzicht is voor vertrouwenswerk CRP gecertificeerd en lid van de LVV landelijke Vereniging Vertrouwenspersonen en het bijbehorende kwaliteitsregister en klachtenprocedure. 

Zee Inzicht heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor alle werkgebieden.

Zee Inzicht is onderdeel van Reijnen Connection KVK 61915742
Triodos Bank NL89 TRIO 0198011520 

 
Het is niet toegestaan om objecten of foto's te kopiëren of downloaden van deze website. Deze site bevat mogelijk links naar andere internet sites. Miriam Reijnen is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud van deze sites. Deze site is met grote zorg samengesteld. Er kunnen echter onnauwkeurigheden of typefouten voorkomen.